top of page

 Administrativ VD Assistent med Ekonomiansvar 

  Administrativ VD assistent med Ekonomiansvar till snabbt växande hälsoföretag! 

Är du den vi söker?
Hemply Balance söker dig som har några års erfarenhet av administrativt arbete i en assisterande roll med ansvar för övergripande ekonomiska funktioner. Du gillar ordning och reda, är serviceinriktad och har god kunskap inom ekonomi och administration. Vi erbjuder en spännande resa, medryckande utmaningar och stora möjligheter att bidra i en kreativ arbetsmiljö på ett digitalt hälsoföretag.

Arbetsbeskrivning
I rollen som administrativ Vd-assistent hos Hemply Balance kommer du att ha en spännande roll i ett ungt och snabbt växande bolag. Tjänsten är varierande och du kommer att vara VD´s högra hand med arbetsuppgifter inom ekonomi, administration och kundtjänst.  Då bolaget befinner sig i tillväxtfas är tempot högt, något du bör trivas och uppskatta. Du rapporterar till VD.

Dina främsta ansvarsområden:

  • Administrativa uppgifter / Assistera VD

  • Budgetarbete och ekonomiska uppföljning

  • Likviditet och kassa-flödesrapporter

  • Samordning av ekonomiska rapporter

  • Ansvarig för underlag för fakturering och redovisning till extern redovisningsbyrå.

  • Samordning av möten

  • Förbereda material och presentationer för ledning och styrelse

  • Kundservice på hemsidan

 

Din profil
Du som söker har förmodligen några års erfarenhet i liknande arbetsroll. Alternativt relevant utbildning inom administration och ekonomi. Vi kommer att fästa stor vikt vid din personliga profil där förmågan att skapa struktur och kunna driva flera parallella aktiviteter är viktig. Du har förmågan att kunna prioritera, fatta egna beslut, vara kvalitetsmedveten samt har sinne för ordning och reda. Du motiveras av att vara efterfrågad och ha en samordnande roll, med förmågan att ta egna initiativ. Du gillar att växla mellan att arbeta självständigt men har lätt att samarbeta med andra och vara lyhörd.  Som person är du lugn och trygg i dig själv, besitter hög social kompetens och rätt mental inställning – dvs det finns inga problem bara olika utmaningar i arbetet. Du vet vikten av att ligga steget före i din planering, samtidigt som du trivs i en miljö som är föränderlig och prestigelös. Rollen kräver mycket goda kommunikativa egenskaper i svenska och engelska, både tal och skrift. Du har mycket god PC-vana med kunskaper i MS office paket och Powerpoint. Vi värdesätter goda kunskaper i Excel.

 

Vi erbjuder

Du erbjuds ett självständigt och omväxlande arbete i en dynamisk miljö. Våra medarbetares idéer och egna initiativ är inte bara välkomna utan en självklar förutsättning för att vi som företag ska fortsätta driva utvecklingen i branschen.

 

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning på 6 månader. Tillträde snarast efter överenskommelse, placering på vårt huvudkontor i Stockholm. Du mailar din CV och ansökan till: lisa@hemplybalance.com

OBS! Sista ansökningsdatum: 6/11

Välkommen med din ansökan, vi tillämpar löpande urval.

Vi hoppas att du vill bli en av oss!

Om Hemply Balance
Hemply Balance sitter med havsutsikt vid huvudkontoret i Kvarnholmen i Stockholm. Bolaget grundades 2017 av vd Emil Sandin och är under snabb tillväxt med ett tiotal starka ägare och en erfaren styrelse.

 

Gå gärna in och läs mera om Hemply Balance: https://www.hemplybalance.com   https://www.instagram.com/hemplybalance/

 

HemplyBalance-7433.png
bottom of page