top of page

  Social Media Marketing Coordinator

Var med och utveckla en av Sveriges snabbast växande hudvårdsmärke inom solvård! 

Är du den vi söker? Evy Technology söker nu en driven Social Media Marketing Coordinator med möjlighet till fast anställning. 

 

Rollen:
I rollen som Social Media Marketing Coordinator kommer du att administrera och koordinera den dagliga marknadskommunikationen i Evy´s sociala mediekanaler. Du ska sammanställa och skapa content av befintligt material via våra kontakter / kunder och från vår PR byrå. Men framför allt ska du gilla att kommunicera med våra kunder/ influencers på olika forum och ta kontakt med intressanta samarbetspartners. Du blir kontakten utåt inom EVY så skrivandet är i fokus. Utskick av nyhetsbrev och enklare design ingår samt daglig support till det övriga teamet inom PR och försäljning. 

 

Vem du är:

Vi söker dig som är färdig med din utbildning inom Digital marknadsföring eller Social Media. 

  • Du har en stor passion för digital marknadsföring och kommunikation

  • Goda kunskaper inom; social media, influenser marketing, digitala plattformar och trender inom området

  • Genuint Intresserad av hudvård

  • Goda kunskaper inom kommunikation – tal och skrift

  • Goda kunskaper såväl svenska som engelska – tal och skrift

  • Mycket goda datakunskaper

  • Drivs av utveckling och att få ansvar

  • Strukturerad och ordningsam

  • Meriterande med erfarenhet inom PR, bearbetning av blogg, events och samarbeten.

Du är en självgående person och har lätt att samarbeta med andra. Du ser vad som behöver göras, är prestigelös och är inte rädd att ta egna initiativ. Som person är du serviceinriktad, flexibel och kommunikativ med stor ansvarskänsla. Men framför allt är du ivrig att lära dig och utvecklas inom företaget. Erfarenhet av liknade roll är meriterande. 

Upplägg:

Vi erbjuder en utvecklande roll i ett företag på språng. Du kommer främst att arbeta tätt med Evy´s grundare och företagets PR byrå men även supporta övriga teamet när det behövs.

 

Vi erbjuder:

Hos oss får du vara med och påverka – mer än du tror! Våra medarbetares idéer och egna initiativ är inte bara välkomna utan en självklar förutsättning för att vi som företag ska fortsätta driva utvecklingen i branschen. Hos oss får du möjlighet att påverka din arbetsdag och självständigt driva dina projekt. Vi är måna om att du ska lyckas och trivas hos oss, din anställning inleds därför med ett introduktionsprogram kopplat till varumärket EVY, våra produkter, din tjänst och våra värderingar. Vi hoppas att du vill bli en av oss!

Övrigt
Tjänsten är  en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Lön enligt överenskommelse. Tillträde snarast efter överenskommelse, Placering på vårt huvudkontor Nybrogatan 64 i Stockholm. Du mailar din ansökan, din CV samt ett kort personligt brev varför just du är den rätta kandidaten för rollen. Vi tillämpar löpande urval.

 

Varmt välkommen med din ansökan till vår rekryteringskonsult, Gunilla Turner mail:  Gunilla@turneraround.se

Om Evy Technology
EVY Technology är ett svenskt hudvårdsföretag som främst baserar sina produkter på en unik teknologi i mousseform.  Vi fokuserar på solskydd och vill leverera en högkvalitativ hudvård anpassad till den känsliga huden.  Vi följer vår övertygelse om vad bra hudvård är, oavsett trender. Omtanke för kunden och frihet i solen är våra ledord. Vi har 20 års erfarenhet av hudvårdsteknologin men alltid innovativa och tänker stort. EVY säljs av både hudläkare och hudsalonger till Apotekskedjor och andra större aktörer. Läs gärna mer om Evy Technology:  https://www.evytechnology.com/

 

bottom of page