top of page

Arbeta med mig

Att arbeta med mig

Av både kunder och kollegor upplevs jag som en öppen, trygg och inlyssnande person som ser till helhetsbilden, både företaget och individen. Samtidigt rak och ärlig och har modet att gå på djupet och belysa besvärliga områden. Lösningsorienterad av naturen och snabb att greppa helhetsbilden och därefter hitta strukturerade sätt att komma vidare.

 

Jag har bred erfarenhet och djup förståelse av grupp processer. Det psykologiska, organisatoriska och hur den affärsmässiga dynamiken påverkar en organisation. Att skapa vinnande team har för mig inte bara varit en stor drivkraft utan också en betydande framgångsfaktor. Att ta vara på medarbetares potential, hjälpa andra att utvecklas har hjälpt mig själv att lyckas som chef och ledare.

 

En härlig blandning av roller på min lista

 

Som anställd har jag verkat inom detaljhandeln och skönhetsbranschen. Främst inom marknad, inköp, sälj med roller som Country Manager, Inköpschef, Key Account Sales Manager, Säljare mm. Samt ingått i ledningsgrupper både på svensk och nordisk nivå.

Som konsult har jag rört mig inom olika branscher, roller och uppdrag. Ledarskap- och organisationsutvecklare, HR chef, rekryteringskonsult, ledarcoach-mentor, ledningsarbete, varumärkes- och affärsutveckling, personlig utveckling, utbildning m.m. är roller och uppdrag jag genom åren bidragit med till mina kunder

Det är inte organisationen som förändras – det är människorna i organisationen som utvecklas och bär förändring och framgång framåt”

bottom of page