top of page

Om mig

Kort story och mitt varför –

kommer i början av juli. Kommer att läggas ut den till en Copy writer som kommer att intervjua mig efter midsommar

Kort story och mitt varför –

kommer i början av juli. Kommer att läggas ut den till en Copy writer som kommer att intervjua mig efter midsommar

Om mig 

Jag har arbetat som chef i över tjugo år inom detaljhandeln och den selektiva kosmetikbranschen. 

 

Mina senaste 10 år arbetade jag som Sverigechef för Parfumes Christian Dior AB (del av Moët Hennessy Louis Vuitton-gruppen) Under den perioden ökade verksamhetens omsättning från 22 till 60 miljoner kronor. 

 

Min specialistkompetens i affärslivet är verksamhetsutveckling, varumärkesbyggande, försäljning och marknadsföring.

 

Sist men inte minst ledarskapets betydelse för ett framgångsrikt företag. Jag har bred erfarenhet och djup förståelse av grupp processer. Det psykologiska, organisatoriska och hur den affärsmässiga dynamiken påverkar en organisation.

 

Att skapa vinnande team har för mig inte bara varit en stor drivkraft utan också en betydande framgångsfaktor. Att ta vara på medarbetares potential, hjälpa andra att utvecklas har hjälpt mig själv att lyckas som chef och ledare.    

 

Under våren 2009 hade jag förmånen att vistas i USA under 6 månader. Eftersom individ och företagsutveckling ligger mig varmt om hjärtat passade jag på att ta del av den senaste forskningen inom området. Genom att delta i ett utbildnings program i ett av USAs främsta institut för idrott och organisations utveckling, skaffade jag mig nya kunskaper om hur man kan utveckla sina prestations nivåer både på individ och organisations nivå. Detta blev startskottet för PEAK Utbildningar som lanserades i Sverige under 2012.

 

Att utveckla affärsrelationer, företag och människor är för mig ett brinnande intresse. Likväl min personliga utveckling som ledare och medmänniska.

"The aim of life is

self-development.

To realize one´s nature

perfectly - that is what

each of us is here for

bottom of page