top of page

HR- & verksamhets

konsult

Din målsättning är mitt jobb

Jag brukar säga att min vision är att du ska nå dina visioner. Ja, det låter kanske lite klyschigt men jag menar det faktiskt. Min viktigaste arbetsuppgift som konsult är att identifiera och analysera ditt och din verksamhets behov för att kunna hjälpa dig med bästa möjliga lösning.

 

Min utgångspunkt är att verksamhetsutveckling och HR alltid går hand i hand. Glada och välmående medarbetare skapar engagemang. Engagerade medarbetare skapar goda resultat för verksamhetens bästa. Simple as that! Men det är inte alltid enkelt....

 

För mig handlar HR om att leda, coacha och engagera människor på ett sätt så att Human Responsibility blir en naturlig del av organisationskulturen. 

 

Som konsult blir jag din aktiva rådgivare i specifika yrkesmässiga utmaningar. I en konsult relation ger jag dig tips och stöd med utgångspunkt från mina erfarenheter. Min specialitet är ledarskap och verksamhetsutveckling. Vilket även inkluderar HR; personal- och ledningsfrågor.

 

Jag har även tillgång till ett stort nätverk av specialister vid större uppdrag såsom genomgripande förändrings- och grupp processer.

"Strategy is something,

people are everything" 

bottom of page